PARABEEN & SULFAAT VRIJ

 
LEDAPLEX kan de gebroken zwavelbruggen in het haar weer herstellen die beschadigd zijn door het continue blootstellen aan chemische behandelingen.
Denk aan blonderen, kleuren en permanenten. Door middel van föhnen en stylen kan het haar door extreme hitte beschadigen.
 
Dankzij de hoogwaardige ingrediënten kan het gebruikt worden voor alle soorten haar: van heel dik en kroes tot fijn en broos haar.
 

Door toevoeging van LEDAPLEX aan uw chemische behandeling kunt u blonderen en kleuren zonder angst.

 
Het is bekend dat de meeste producten alleen maar werken op het buitenste gedeelte van het haar met als gevolg, korte termijn resultaat.
LEDAPLEX richt zich daarin tegen op de binnenkant van de haarvezel met een langdurig resultaat.
 
Door toevoeging van LEDAPLEX tijdens de blondering/kleuring is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar. 
 
LEDAPLEX is ook als kuur te gebruiken.
 
Ledaplex doorsnee haarDe bijzondere structuur van het LEDAPLEX molecuul maakt het mogelijk om als een hoefijzer om het haar te worden gebogen waardoor er een beschermende laag wordt gevormd die het haar naar binnen voed toe en versterkt. De + en de - zullen elkaar aantrekken waardoor de zwavelbruggen wordt hersteld en het haar van binnenuit wordt verstevigd en versterkt.


Het molecuul heeft dezelfde eigenschappen als het haar en wordt niet verwijdert tijdens het uitspoelen in plaats daarvan zal het zich vast hechten op en in het haar om het te beschermen, verstevigen en herstellen.

 

 LEDAPLEX kan bij elk kleursysteem worden toegepast en wanneer u het gebruikt bij een chemische toepassing:

  • BESCHERMD HET TEGEN HAAR BESCHADIGING

  • HERSTELD GESPLETEN HAARPUNTEN

  • PREVENTIEF TEGEN ZWAKKE ZWAVELBRUGGEN

  • HERSTELD EN VERSTERKT ZWAK EN BESCHADIGD HAAR

  • foto voor en na             ledaplex-everline

LEDAPLEX

LEDAPLEX is een halfjaar zorgvuldig getest in alle kleuringen naast andere plexen in een salon. Het resultaat is verbluffend. De klanten zijn zeer enthousiast. Opmerkingen van klanten die met verschillende plexen zijn gekleurd:  bij de LEDAPLEX kreeg het haar na de kleuring meer volume en was steviger, de kleur bleef langer intens, highlights zagen er gezonder uit, de geur was beter, broos haar werd steviger. Na deze test die gratis werd gedaan bij de klanten heeft bijna 80% van de kleurklanten gekozen voor toevoeging van LEDAPLEX. Na deze test hebben wij besloten LEDAPLEX in Nederland aan te bieden aan salons.

WE LOVE YOUR HAIR!

Dit product is alleen verkrijgbaar voor de salongebruik.

Winkelwagen

Ga naar boven