Henna Hair Spa

Henna Vegetal and neutral shampoo

Milde vochtherstellende neutrale shampoo, op plantaardige basis . SULFAAT VRIJHenna shampoo heeft een voedende en beschermmende eigenschap, reinigt diep de huid en haar met behoud van levendige en heldere kleuren. Het haar is buitengewoon zacht, helder en krachtig.

SLS FREE - SILICONEN FREE - GEEN FORMALDEHYDE TOEGEVOEGD, PARABENEN FREE

Neroli puryfing Oil

Plantaardige olie, zeer aangenaam, zuivert en zorgt dat hoofdhuid en het haar weer in balans komen. Formule verrijkt met plantaardige Essentiele Olieën: neroli, bergamot en lavendel. Verzwaard het haar niet, gehydrateerd en geeft glans.

Ylang Ylang nourishing oilie

Plantaardige olie, voedt direct het haar en de punten die droog of broos zijn. De formule bevat etherische ylang ylang pure Olieën uit de natuur. Slechts een paar druppels gebruiken om het haar zacht, glanzend, zijdeachtig te maken.

Henna Vegetal and neutral Mask

Verzachtende neutral masker op plantaardige basis. Voed en gehydrateerd het haar het zonder te verzwaren. Dankzij de natuurlijke actieve formule wordt haar zacht en sterk met behoud van de kleurt.

SILICONEN FREE, PARABENEN FREE, GEEN TOEGEVOEGDE FORMALDEHYDE

Patchouli relaxing oil

Plantaardige olie, ontspant het haar en de hoofdhuid, en kalmeert de gevoelige huid. De formule bevat etherische olieën van en pure patchouli olie uit de natuur, met hydraterende en verzachtende eigenschappen. Het haar blijft glanzend en zacht.

Citrus fruit revitalizing oil

Plantaardige olie, stimuleert de bloedsomloop, versterkt, voedt en geeft energie aan de hoofdhuid en het haar. Formule verrijkt met Essentiele Olieën van plantaardige Oorsprong: bergamot, Mandarijn, sinaasappel en Citroen. Het maakt het haar sterk en glanzend.

Winkelwagen

Ga naar boven